a világ új Rómeója és Júliája...


 A forgatások alatt közelebb kerültek egymáshoz, és nagyon jó barátok lettek, együtt jártak megjelenésekre, díjátadókra. Közös interjúkat adtak, együtt promotálták a filmet. Egyre többet fotózzák őket, mint Edward és Bella, a Twilight kapcsán. A meghallgatásuk is közös volt, mivel Catherine Hardwick londoni házában történt, ahol kettőjüknek egy szerelmes jelenetet kellett előadnia, mégpedig az "ágyjelenetet", amikor is Edward az ablakon érkezik Bella szobájába, aztán pedig csókolóznak. Sokan elkezdtek pletykálkodni, hogy ők ketten... Biztosan összejöttek, van köztük valami, hát egy ilyen filmet nem lehet szerelem nélkül leforgatni. Kristennek pedig barátja van, és nemrég nyilatkozta, hogy Rob akármennyire is a legalkalmasabb ember arra, hogy Edward legyen a filmben, és hogy együtt dolgozzanak, mégsem fogja szerelmét otthagyni. Nyilatkozta, hogy nagyon is jóban vannak, hülyülnek, és ez természetes. További pletykák is szállingóznak, mégpedig, hogy Rob a Facebookon, szinte világgá kürtölte, egy "privát" beszélgetésben, álnéven, hogy ő és Kris egy párt alkotnak. De ez csak ócska pletyka, mert persze mindenki azt szeretné látni, hogy ők ketten összejönnek...


az egyformák...

Mintha néha Kris és Rob összenőttek volna, vagy már gyerekkoruk óta ismernék egymást... A Twilight forgatása alatt nagyon jóba lettek, legjobb barátokként szeretik egymást. Már mozdulataikat, gesztusaikat, stílusukat is átragasztották a másikra. Amiről biztsoan felismered őket, nagy hajszobrászok... Egyikőjük sem bír ki egy megejelenést, 3 perces interjút anélkül, hogy nem turkálná a haját. +Az MTV 2008-as nyári díjátadóján hasonló napszemüvegben jelentek meg. A Comic Con-on mintha csak ikrek lettek volna, még a fejüket is ugyanúgy fogták. És Kris azt is elárulta nemrég, hogy már a zenei ízlésük is ugyanaz, hisz együtt lógtak a forgatásokon kívül is, Rob pedig sok jó zenét mutatott neki. És ma már ő is azokat a dalokat hallgatja, amiket Robert.


 

 

 Írj neki (Robert)

Amerikai címe(USA):
Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA

Angol címe(UK):
Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK

Kristen autogramja 
 

 Írj neki( Kristen)

Ha esetleg kedved támadna írni egy rajongói levelet Kristennek, erre a címre küldd! Mivel Kristennek rengeteg dolga van, a Twilight-al kapcsolatosan, és hamarosan elkezdődnek a New Moon munkálatai is, a válaszra biztosan sokat kell várnod, de szerintem megéri!

Kristen Stewart
c/o the Gersh Agency
232 North Canon Dr.
Beverly Hills, CA 90210
USA

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő