-Alice Culeen: Edward és Bella legjobb barátja, ő az aki a legjobban szurkol nekik, és boldog jövőt kíván nekik. Nem titkolja, hogy szeretné ha Bella vámpír lenne, és örökre a testvére maradna, és így Edward is örökkéboldog lehetne.


- Jasper Hale: Kissé bonyolult. Ő mint aki támogatja őket?! Igen, igaz hogy egy gyenge pillanatában megtámadta Bellát. Ő az aki utolsóként csatlakozott a családhoz, és ő is igennel szavazott, hogy Bella vámpírrá váljon. Képességéből adódóaan, látja, hogy mennyire szereti egymást Edward és Bella.


- Emmett Culleen: Edward kedvenc bátyja. Ő egyfajta szerencsehozó maci, akit Bella is testvéreként szeret. Ő azt szeretné, hogy mindenki boldog legyen, akár egy emberrel is. Próbálja Rosalie véleményét is megváltoztatni erről.

- Rosalie Hale: Ő az egyetlen Cullen aki nem teljesen támogatja őket, Bella egy régi tragikus eseményt idéz fel benne. Próbálja lebeszélni Bellát a vámpírráválásról. Megpróbálja magából a legjobbat kihozni, hogy megértse a kapcsolatukat, azonban mindig féltékeny Bellára, mert ő halandó, ez pedig az a tulajdonság, amit Rosalie mindig is szeretett volna magáénak tudni. Nem mindig egyeznek a nézeteik, Rosalie makacssága és hiúsága miatt. 


- Esme Cullen: Edward nevelőanyja, aki teljes mértékben támogatja őket, nagyon örül, hogy Edward végre talált magának valakit, és nem magányos. Örül, hogy Bella talán sok idő után boldoggá teheti Edwardot. 


- Carlisle Cullen: Edward apja, aki Edwardnak mindig csak a legjobbat szeretné. Megóvja családját, és Bellát is a veszélyektől. Támogatja Edwardot, bárkit is választ. Egyetért abban hogy az érettségi után Edward átváltoztathatná Bellát vámpírrá.

 

- Jacob Black: Bella barátja, aki mindennel megpróbálja Bellát megfékezni, hogy ne legyen Edwarddal. Megpróbálja manipulálni Bellát, bűntudatot kelteni benne, és bebizonyítani neki Edward rossz választás. Bellának elmondja az igaz érzelmeit, ezzel Bellát is próbálja összezavarni, igaz tudja, hogy Bella igaz szerelme Edward.


- Billy Black: a teljes ellenző. Billy az első pillanattól kezdve próbálja lebeszélni Bellát a kapcsolatról. Lefizeti Jacobot, szinte erőszakosan próbálja Bellába sulykolni az akaratát.


- Charlie Swan: Eleinte úgytűnik Charlie-nak megfelel Edward, azonban miután Bellának baja esik, már nem tud megbízni Edwardban. Miután elhagyja Bellát a New Moon-ban nagyon haragszik Edwardra, ő lesz a legkevésbé szívesen látott személy a számára. Bellát szobafogságra ítéli, hogy távoltartsa Edwardtól, mikor végre megengedi hogy újra találkozzanak, kifejezi mennyire nem kedveli Edwardot.

 


- Mike Newton: A legelső emberek között volt aki megkedvelte Bellát... Bellával barátságos marad miután összejönnek Edwarddal, azonban aktívan tüntet a kapcsolatuk ellen. Reménykedik a szakításban, azthiszi akkor talán neki is esélye lehetne Bellánál.

- Jessica Stanley: Jessica eleinte támogatta Edward és Bella bimbózó szerelmét, azonban Laurennek ez nem tetszett, Jessicának pedig fontosabb az iskolában a hírneve, mint kettejük barátsága. Próbálja elkerülni Bella zombidolgát. A kapcsolatuk nem áll biztos talajon sem Edwarddal, sem Bellával. 

- Angela Weber: Bella közeli barátnője, aki megérti Edward és Bella kapcsolatát, és hogy Bella szereti Edwardot. Sosem hisz a sulis pletykáknak, segít tanácsokat adni Bellának.

- Renee Dwyer: Bella édesanyja, aki egyből látja a lányán hogy nagyon szereti Edwardot, bármennyire is Bella aztmondja ez csak diákszerelem. A házassági terveiken először meglepődik, azonban nagyon örül nekik. 

- Marcus: Marcus a Volturik tagja, van egy különleges képessége, amely szerint látja a kapcsolatok jövőjét. Teljesen ledöbben, mikor meglátja, hogy Olaszországban már mennyire erősek az érzelmeik, és erős a kapcsolatuk. Habár a személyes véleménye nem egyezik meg a jövővel...

- Aro: Támogatja Bella vámpírráválását. A Volturi vámpírok erős vezetője, aki furcsának találja hogy Edward egy emberi lénnyel esett szerelembe. Szeretné ha a Edward és Bella az átváltozás után boldogan élnének, és csatlakoznának a Volturi-k csapatához.
 

- Seth Clearwater: Egy fiatal Quiluete vérfarkas, ami meglepő, hiszen támogatja Edwardot és Bellát. Barátságban áll Edwarddal, miután Jacob eltűnik a La Pushban ő az egyetlen ember aki tud beszélni Bellával. Segít Edwardnak megállítani Victoriát, és az új vámpírokat.

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő