"a világ legjobb ragadozója"Edward Anthony Masen Cullen 1901. június 20-án született, Elizabeth és Edward Masen gyermekeként. 1918-ban, amikor 17 éves volt, elvesztette szüleit, akik a spanyolnáthában haltak meg. Edward a halál torkában lebegett, mielőtt Dr. Carlisle Cullen gondozásába nem került. Megmentette a haláltól, mégpedig úgy, hogy megharapta, így Edwardból is "szörnyet" csinált. A jelenben az esős, komor városkában, Forksban él, az örökbefogadó szüleivel, Dr. Carlisle-vel, Esme-vel, és testvéreivel, Rosalie-val, Alice-al, Emett-el, és Jasper-rel. A Forks városi gimnáziumba jár, itt találkozik Bellával is. Először ellenségesen viselkedik Bellával, mert eddig még sosem kívánt ennyire emberi vért, mint a lányét. Zongorázik, szereti a zenét, és a gyors autókat. Sosem volt szerelmes, mindig magányos volt, amíg meg nem ismerkedett Bellával.
Edward hihetetlenül gyönyörű, markáns arca, széles vállai, vonzó mosolya, fehér bőre, és aranybarna fürtjei. Haja mindig egy szénabogjához hasonlít, mégis minden tincse tökéletesen áll. Bronzos csillogását anyjától, Elizabeth-től örökölte. Mint ember, szemei zöldek. Ha vámpírrá válik akkor topáz színű, és ha éhes, akkor szemei sötétté válnak.

 

"Annyira ügyetlen, hogy már majdnem fogyatékos"

 

 

 

Isabella 'Bella' Marie Swan 1987. szeptember 13-án született, Charlie Swan és Renée Dywer gyermekeként. Renée és Charlie fiatalkori szerelméből született. Szülei elváltak, anyja újraházasodott. Bella az anyjával élt Phoenixben, de az új házasság után anyja útrakelt Phil-lel, az újdonsült férjjel. Bella ezek után apjához, Charlie-hoz költözött Forks-ba az esős kisvárosba. Bella más mint a többiek, sosem érdekelte a divat, a híres lányok a suliból. Imádja a napot, szeretett Phoenixben élni. Szereti a kalsszikus irodalmat, az extrém sportokat. Spotolni sosem szeretett, mindig is ügyetlen volt. A forksi gimnáziumba jár, ahol hamar új barátokat talált Jessica és Angela személyében, ám aki az első pillanattól kezdve érdekelte, az Edward Cullen, Forks titokzatos szívtiprója. Bella érzi, hogy ő más mint a többiek, mégis mennyire hasonlít hozzá. Miután Edward megmenti az életét, különleges vonzalom alakul ki közöttük. Barna haja van, csokoládébarna szeme, amelyek csodálatosan aranyosak.

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő